İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

KREDİYLE EV ALIMINDA SIFIR KONUTLAR DAHA AVANTAJLI HALE GELDİ.

KREDİYLE EV ALIMINDA SIFIR KONUTLAR DAHA AVANTAJLI HALE GELDİ.

Krediyle Ev Alımlarında Sıfır Konutlar Daha Avantajlı Hale Geldi. Konut kredisiyle ev alacak olan vatandaşlar için tüm şartlar değişti. Kredi şartlarının değişmesiyle birlikte sıfır konut alımları daha avantajlı hale geldi. Devlet bankalarının son hamlesinin ardından sıfır konut alımlarında satış oranlarının yükselmesi bekleniyor. Ekonomik İstikrar Paketi kapsamında sağlanan konut kredisi imkanlarında tüm imkanlar değişti.  Devlet bankalarının atmış oldukları son adımların ardından vatandaşlara sunulan kredi olanaklarında hem faizler yükseldi hem ödeme erteleme imkanları kaldırıldı hemde vade süreleri kısaldı. Bu değişiklikler ikinci el konut kredilerinde olurken sıfır konut alımlarında faizler ve vade süreleri daha avantajlı hale geldi. 

KONUT KREDİSİYLE EV ALIMLARINDA FAİZLER DEĞİŞTİ

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından pandemi sonrasında uygulanmaya başlayan ikinci el konut kredisi fırsatları çok büyük ilgi gördü.  Konut satışları tarihi seviyelere çıkarken bu oranın yakalanmasında en büyük etmen ikinci el konut kredisi imkanları oldu. İkinci el konut kredisi imkanlarında yüzde 0.74 faiz oranıyla geri ödeme, 12 ay ödemesiz dönem ve 180 ay gibi çok uzun bir vade sağlanıyordu. Devlet bankalarının hafta içinde yapmış oldukları güncellemeler ile birlikte faiz oranı yüzde 0.79'a çıkarıldı, 12 ay ödemesiz dönem kaldırıldı vade süreci ise 120 aya düşürüldü.

SIFIR KONUT ALIMLARI DAHA AVANTAJLI HALE GELDİ

Devlet bankalarının konut kredisi adımları ile bilrikte sıfır konut alımlarına sağlanan imkanlar daha uygun hale geldi.  Sıfır konut alımlarında uygulanan yüzde 0.64 faiz oranı değişmezken 180 ay vade süreci de kısalmadı. Sıfır konut alımlarında yapılan tek değişiklik 12 ay ödemesiz dönem imkanı kaldırıldı.





Kategoriler
0532 136 81 34

emlakhizmeti.com, Tüm Hakları Saklıdır.

tr.flatfy.com
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Whatsapp