İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

TOKİ BAŞKANLIĞI'NDAN SON DAKİKA AÇIKLAMALARI....

TOKİ BAŞKANLIĞI'NDAN SON DAKİKA AÇIKLAMALARI....

TOKİ'den Açık Artırma Duyurusu!

36 Şehirde Taksitle Konut, 20 Şehirde İşyeri Satışta TOKİ Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile işyeri ve konut satışı yapacağını duyurdu. Açık artırma usulü yapılacak olan bu konut satışlarına ilişkin TOKİ Başkanlığı ilanında satışların ne zaman, nasıl olacağı, başvuruların nasıl alınacağına ilişkin detayları açıkladı. İşte 2019 konut ve 79 işyeri satış duyurusu.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Başkanlığı bir açık artırma ile satış duyurusu yayımladı.  Kurumun  web sitesinden yapılan açıklamada satışa çıkarılan gayrimenkullerin detayları açıkladı. Hem konut hem işyeri satışı yapacak olan TOKİ Başkanlığı konut satışlarında ihaleye katılacakların başvurularını nasıl yapacaklarını açıkladı. 

TOKİ BAŞKANLIĞI'NDAN KONUT VE İŞYERİ SATIŞI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda ev satışlarının toplam 36 farklı şehirde olacağı duyuruldu.  Ev satışı yapılacak 36 şehir:  Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Bartın, Batman, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay,  İzmir, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Sakarya, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon ve Zonguldak Konut Satış Özellikleri Kurum konut satışlarını alan vatandaşların ödemelerini evin değerinin yüzde 25'i kadar peşin ödeme ve 120 ay vade ile yapacaklarını duyurdu.  İşyeri Satışı Yapılacak 20 Şehir Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Çanakkale, Denizli, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Siirt, Şanlıurfa, Trabzon, Uşak ve Yozgat İşyeri Satış Özellikleri Açık artırma ile işyeri alacak olan vatandaşlar yüzde 10 ve yüzde 25 peşinat ödemesi geri kalan tutarı 120 ay vade ile yapacaklarını duyurdu. 

AÇIK ARTIRMA İŞLEMLERİ

Söz konusu konut satışlarına başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden yapacaklar. Açık artırma 11 Ağustos 2020, Salı günü, saat 10:00’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki Merkez Binası’nda ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) teklif verilebilecek.








Kategoriler
0532 136 81 34

emlakhizmeti.com, Tüm Hakları Saklıdır.

tr.flatfy.com
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Whatsapp