İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI...

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI...

TOKİ İndirim Kampanyasında Halkbank ve Ziraat Bankası Kredi Oranları Yüzde 0.82

TOKİ Başkanlığı'nın indirim kampanyası için süreç devam ediyor.

Bu kampanya kapsamında müşterilerin borç ödemelerinde yeni bir imkan sağlanıyor. Müşteriler borçlarını hem indirimli bir şekilde ödeme imkanı bulurken hemde düşük faizle kredi kullanma hakkına sahip oluyorlar.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2020 yılı indirim kampanyası  Mayıs ayının son yarısında devam ediyor. Vatandaşlara büyük imkanların sunulduğu bu kampanya kapsamından faydalanacak olan bu indirim kampayasının detayları ise şu şekilde;

TOKİ BAŞKANLIĞI'NIN İNDİRİM KAMPANYASI SÜRÜYOR

OKİ Başkanlığı'nın indirim kampanyasıyla; TOKİ'den ev ve işyeri alan vatandaşlara borçlarının tamamını yada borçlarının en az yüzde 25'ini ödemeleri durumunda yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. Bu kampanya her yıl gerçekleştirilmekte olup bu yılda 19 Haziran tarihine kadar devam edecek. TOKİ İndirim kampanyasından yararlanacak oaln vatandaşlar için ayrıca iki devlet bankası özel kredi sağlıyor.  Halkbank ve Ziraat Bankası müşterilerin borçlarını ödemeleri için yüzde 0.82 faiz oranıyla kredi sağlayacaklar. 

Başvuru Süreci

 TOKİ Başkanlığı indirim başvurularına dair, "Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları 06 Mayıs – 19 Haziran 2020 tarihleri arasında ilgili bankaya başvuruda bulunabilecek. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak." açıklamasında bulundu.  



Kategoriler
0532 136 81 34

emlakhizmeti.com, Tüm Hakları Saklıdır.

tr.flatfy.com
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Whatsapp